En rolig dag att vara valberedare … Boka 19 november!

Valberednings Kick-off boka (pdf)

Valberedningarnas kick-off Mälardalen

Lokal meddelas senare, boka datumet redan nu!

Träff för alla Naturskyddsföreningens valberedningar i Mälardalen. Vi sätter igång årets valberednings-uppdrag tillsammans. När du går hem är arbetet planerat och igång! Vi kommer även ha tid att träffas, äta gott, utbyta erfarenheter, lyssna på experter och höra goda exempel … och inte minst, knyta nya kontakter. Alltså kombinerat nytta med nöje.

Vi kommer att hålla till centralt, så att det blir så kort resväg som möjligt för alla. Respektive länsförbund står för mat och resa.  Missa inte det här tillfället, boka in datumet direkt. Mer information kommer i oktober.  Välkomna!

kanslimalardalen@naturskyddsforeningen.se