2023, 4 februari Medlemskonferens på slottet dokumentationen

Tusen tack till dig som bidrog till konferensen på Uppsala slott

Det var en intressant och inspirerande dag, fullmatad med intressanta föredrag om engagemang i föreningen på olika sätt. Solen sken in genom fönstren, maten var god, och många förväntansfulla naturälskare var samlade i den vackra Vasasalen på slottet.


Det skulle hjälpa oss i vårt arbete att få reda på vad ni tyckte om dagen. Svara gärna på vår lilla utvärdering (ca.3 minuter) https://sv.surveymonkey.com/r/JNTSYPT  Tack 🙂


Några av er hade oturen att inte få en plats. Vi tar åt oss detta till nästa gång, och tar höjd för fler deltagare och bättre information vid anmälan. Vi hoppas att ni inte tappar sugen, utan hänger kvar till nästa tillfälle.

Här kommer några tips, men det finns fler 🙂 Håll även utkik i aktivitetskalendern, och epost-utskick.

Lördag den 29 april kommer länsförbundet ha sin årstämma i Strömsbergs bruk i Tierps kommun.
 Stämman ordnas av länsförbundet och Naturskyddsföreningen Tierp. Där ska styrelsen för 2023-24 väljas. Det blir också ett trevligt dagsprogram och god mat. Mer information om dagen och om hur man anmäler sig kommer på hemsidan i slutet av mars. Vill du sitta i styrelsen för länsförbundet eller känner du någon som vill vara med, kontakta valberedningen via mail Hans Jivander, jivander.h.uppsala@gmail.com 
och Jan Henriksson, jan.henriksson@gmail.com  Varmt välkomna!

Fredag den 16 juni – söndag den 18 juni, Västerås konserthus och Västmanlands länsmuseum. Riksstämman 2023 ska bland annat utse en ny ordförande för riksföreningen och anta en framtidsstrategi för de kommande fyra åren. Dessutom bjuder helgen på samtalsprogram, nätverksträffar, utflykter, festligheter och tillfällen för erfarenhetsutbyte. Alla medlemmar är välkomna! Anmälan öppnar i april. https://www.naturskyddsforeningen.se/engagera-dig/kalender/riksstamma-vasteras-2023-06-17/

Hälsningar

Marianne Kahn

Ordförande
naturskyddsföreningen Uppsala län

Länkar

Föredragen

Övriga utlovade länkar


Har du frågor, eller idéer kontakta gärna mig, Kristina på det regionala kansliet:

kansli.malardalen@naturskyddsforeningen.se eller ring på 070-237 1933


Här kan du uppdatera din e-postadress och/eller ditt telefonnummer för ditt medlemskap i Naturskyddsföreningen. https://www.naturskyddsforeningen.se/komplettera/uppdatera-kontaktuppgifter/